tárlatvezetés

Drégely Imre fotóművész tárlatvezetése

Kurátor:

Kopin Katalin

Masterclass sorozatunk legújabb alkalmával Drégely Imre, Balogh Rudolf-díjas fotóművész tart tárlatvezetést Deim Balázs kiállításán. A program során megtudhatjuk, mit gondol Drégely Imre fiatal kollégája eddigi pályájáról, és legújabb fotósorozatáról. A két alkotó diskurzust folytat majd az experimentális fotóról és műhelytitkokat is elárul arról, mi történik, ha nem a tervek szerint alakul egy fotó. Deim Balázs gondolatai a felkért mesterről:
„Drégely Imre a Novus Művészeti Iskolában lett a tanárom 2007-ben. Képei mindig inspirálóan hatottak rám és új dimenziót nyitottak a művészi fotóhasználat világába, ezáltal alakítva a fotográfiához viszonyuló szemléletmódomat. Mesterből idővel barát lett és már több kiállításon is részt vettünk együtt, de a legfontosabb, 2019-ben Berlinben a Galaxien unseres Alltags címmel létrejött kiállításunk volt, ahol az Űr tematikájú képeinket állítottuk ki.”

A kiállítás 2022. 06. 18. – 2022. 09. 11. között csütörtöktől vasárnapig 10 és 18 óra között látogatható.

Programjegy: 1000 Ft

A tárlatvezetésre a jegyek CSAK ELŐVÉTELBEN VÁSÁROLHATÓK!

ONLINE: jegymester.hu

SZEMÉLYESEN: csütörtöktől – vasárnapig 10:00–17:30-ig

Ferenczy Múzeumban (Kossuth L. u. 5.)
Kmetty Múzeumban (Fő tér 21.)
Kovács Margit Kerámiamúzeumban (Vastagh Gy. u. 1. – bejárat a Görög utca felől)
Czóbel Múzeumban (Templom tér 1.)

A múzeumi belépés kiállításainkra és programjainkra az egészségügyben dolgozóknak 2022. december 31-ig INGYENES!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

2022.07.15.
17:00 — 18:00 (1h)

Vajda Múzeum

iCal