tárlatvezetés

Bácsi Róbert László: A szabadság gesztusai

Kurátor:

Kopin Katalin

Ingyenesen látogatható tárlatvezetés Kopin Katalinnal, a Szabadság gesztusai című kiállítás kurátorával és Bácsi Róbert László fotóművésszel.
Miközben végignézzük a kiállításon szereplő öt fotósorozatot, arról beszélgetünk, hogy milyen motivációk és történetek húzódnak meg egy-egy hosszútávú fotóprojekt hátterében, miért olyan fontos a szabadság motívuma. Mit jelent az alkotó számára az emberközpontú, humanista fotográfia. Hogyan befolyásolja a fotóesszék alakulását a személyes érintettség, az empátia, az elemző figyelem. Mikor kerülhet elő a fényképezőgép, hogy megmutathatóvá váljon a személyes élettér, az emberi kapcsolatok mélységei, a külvilág számára ismeretlen belső világ. Mikor ér véget egy hosszútávú fotográfiai projekt, s a fotókon túl megmarad-e a kapcsolódás a fotográfus és fotóalany között. A tárlatvezetés során lehetőséget adunk a résztvevőknek, hogy kérdezzenek.

A kiállítás 2022. 02. 13. – 2022. 03. 27. között csütörtöktől vasárnapig 10 és 18 óra között látogatható.

A tárlatvezetés ingyenesen látogatható.

A múzeumi belépés kiállításainkra és programjainkra az egészségügyben dolgozóknak 2022. december 31-ig INGYENES!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

2022.03.03.
17:00 — 18:00 (1h)

Vajda Múzeum

iCal