kurátori tárlatvezetés

Szenior Csütörtök

Ismét útnak indítjuk a szenior korosztálynak szánt délelőtti tárlatvezetéseinket minden hónap első csütörtökén, amikor kurátori tárlatvezetésekkel várjuk az idősebb generáció képviselőit.

Első alkalmunkon minden kedves vendégünket Ferenczy édes álma forró csokival várjuk, amely egyenesen a szentendrei Édeni Csokiboltból érkezik a múzeumba!

A GYŰJTEMÉNY c. kiállításhoz kapcsolódóan, Kigyós Fruzsina kurátor tart tárlatvezetést.

A GYŰJTEMÉNY (1900–2022) c. kiállításunkban bemutatásra kerülnek olyan kiemelkedő művek, melyek már régóta nem voltak kiállítva, valamint válogatás az új szerzeményekből. Egyidejűleg láthatunk alkotásokat napjaink kiemelkedő kortárs képzőművészeitől, többek között Kaszás Tamástól, Haász Istvántól és a 20. század olyan meghatározó, szentendrei alakjaitól, mint Barcsay Jenő, Bálint Endre, Czóbel Béla, Deim Pál, a Ferenczy-dinasztia: Károly, Noémi és Béni, Korniss Dezső, Kmetty János, Vajda Lajos.

Programjegy: 1200 Ft

Az esemény regisztrációhoz kötött: regisztracio@muzeumicentrum.hu

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

2023.10.05.
11:00 — 15:00 (4h)

Ferenczy Múzeum

iCal