Ben Lerner: Az iskola Topekában

#olvass könyvklub Ott Annával

A Ferenczy Múzeumi Centrum KORtársalgó irodalmi sorozatának háziasszonya, Ott Anna idén tavasszal új sorozatot indít a Ferenczy Múzeumban. A főszereplők természetesen most is a könyvek, egy-egy választott regényről beszélget meghívott vendégeivel.

“Legalább húsz éve a könyvek a leghűségesebb társaim és egyre inkább biztos vagyok benne, hogy az olvasásnál csak egy csodásabb időtöltés létezik, ha másokkal megbeszélhetjük az olvasmányélményeinket. Ezért szervezem a könyvklubokat, hogy egy közös könyv összekapcsoljon és közösséggé formáljon minket úgy, hogy közben mindannyian gyarapodunk. A Ferenczy Múzeumban tartandó #olvass könyvklubok különlegessége, hogy számomra fontos kortárs írókat hívtam meg, hogy az ő kedvenc könyveiket olvassuk együtt. Gyertek és beszélgessünk együtt a könyvekről!” – Ott Anna.

Június 24-én, szombaton 17:00 órakor beszélgetés Závada Péter költő, drámaíróval Ben Lerner Az iskola Topekában című regényéről.

A belépés ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött: regisztracio@muzeumicentrum.hu.

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

2023.06.24.
17:00 — 18:30 (1h 30′)

Ferenczy Múzeum

iCal