John Williams: Stoner

#olvass könyvklub Ott Annával

A Ferenczy Múzeumi Centrum KORtársalgó irodalmi sorozatának háziasszonya, Ott Anna idén tavasszal új sorozatot indít a Ferenczy Múzeumban. A főszereplők természetesen most is a könyvek, egy-egy választott regényről beszélget meghívott vendégeivel.

“Legalább húsz éve a könyvek a leghűségesebb társaim és egyre inkább biztos vagyok benne, hogy az olvasásnál csak egy csodásabb időtöltés létezik, ha másokkal megbeszélhetjük az olvasmányélményeinket. Ezért szervezem a könyvklubokat, hogy egy közös könyv összekapcsoljon és közösséggé formáljon minket úgy, hogy közben mindannyian gyarapodunk. A Ferenczy Múzeumban tartandó #olvass könyvklubok különlegessége, hogy számomra fontos kortárs írókat hívtam meg, hogy az ő kedvenc könyveiket olvassuk együtt. Gyertek és beszélgessünk együtt a könyvekről!” – Ott Anna.

Május 7-én, vasárnap 17:00 órakor beszélgetés Krusovszky Dénes költő, kritikus, műfordítóval John Williams Stoner című regényéről.

A program ingyenesen látogatható.

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

2023.05.07.
17:00 — 18:30 (1h 30′)

Ferenczy Múzeum

iCal