Nyárköszöntő-műhelyzáró családi nap

GYIK Műhely Szentendre

Gyereknapi évzáró mulatság/p>

Kedves Gyerekek! Kicsik, Nagyok, szülők, rokonok, ismerősök, barátok, érdeklődők: várunk titeket a GYIK Műhely szentendrei műtermének évzáró mulatságára!
Ha jártál hozzánk, gyere, hogy megünnepeljük az együtt töltött évet és megalapozzuk a közelgő táborokat – ha még sosem jártál nálunk, itt az alkalom, hogy bepillanthass a titokzatos padlás-műhely titkaiba!
Készülünk nektek egy színpompás vetítéssel, évösszegző mini-kiállítással csoportjaink munkáiból, és természetesen egy nagy, közös alkotásra is számíthattok – egyéb meglepetések mellett gyereknapi nyílt napunkon.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: gyikmuhely.ferenczy@gmail.com

2021. novemberében új foglalkozások indultak Szentendrén, a MűvészetMalomban a GYIK Műhely Alapítvány és a Ferenczy Múzeumi Centrum együttműködésében. A foglalkozásokat a GYIK Műhely tanárai tartják 4 csoportban, a 6-12 éves korosztály számára. Bővebb információ a csoportokról itt olvasható.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

2022.05.29.
15:00 — 17:00 (2h)

MűvészetMalom

iCal