önismereti foglalkozás

Múzeumi mesék

Önismereti foglalkozás felnőtteknek Nagy Luca meseterapeutával Tökéletesség pillanatai szobrászati kamarakiállításhoz kapcsolódóan.

Szerelem

Februárban a Kmetty múzeumban a magyar szobrászművészeti alkotásokat a szerelem izgalmas légkörébe zárjuk egy kínai mese segítségével.
Képzeletünkkel rózsaszínre festjük és kihasználjuk a plasztikák tökéletes kifejezőrendszerét, hogy megértsük, mi a SZERELEM legerősebb pillére, s mi kell ahhoz, hogy azt megszerezzük és meg is tudjuk tartani.
A mese nem titkolja, sőt, lépésről –lépésre mutatja be a tökéletes érzelmi kötelék kiépítésének folyamatát, ahogyan a térben álló műtárgyak is mély tudással hívják elő a lelassulást, az új gondolati minták előhívását támogató, bizalomépítő varázslatot.
Nem kell hozzá bájital, hogy megértsük, mi hiányzik a tökéletes érzelmi kötelék megéléséhez, csupán egy tárlat, amibe belehabarodva hallgathatjuk meg a szerelmesek történetét.
Epekedve várom!

A program belépőjeggyel látogatható, amit online is megvásárolhatnak.

Regisztráció: A korlátozott létszám miatt (12 fő) regisztráció szükséges: regisztracio@muzeumicentrum.hu

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

2023.02.18.
16:00 — 17:30 (1h 30′)

Kmetty Múzeum

iCal