önismereti foglalkozás

Múzeumi mesék

Önismereti foglalkozás felnőtteknek Nagy Luca meseterapeutával a Kmetty János – Az örök kereső 2.0 – fókuszban a tájképek című kiállításához kapcsolódóan.

Nyílj meg!

Ki lakik, mi lapul a vonzó felszín alatt? Mi hiányzik, ki bújkál, mi feszít, ki fenyeget láthatatlanul? A képekkel belsőbb rétegeink nyílnak meg és adnak választ a kérdéseinkre.
Megújult a Kmetty János művészetét bemutató állandó kiállítás, fókuszban a tájképek állnak.
Mit mesélnek a műtárgyak?
Milyen lehet, ha több műtárgy is megszólal, sőt némelyik dalra is fakad vagy épp mondókát kantál?
Egy új, strukturáltabb, gazdagabb, sokoldalúbb, izgalmasabb és tartalmasabb tárlatvezetést kínálok ökológikus-mesés szemlélettel átszőve!
Mit őriznek, mit rejtenek, mit titkolnak, mit sugallnak, mit hiányolnak, mit kívánnak, mire figyelmeztetnek az organikus képek?
Több mesét, népdalt és rigmust hívok segítségül, hogy a tárlat mélyebb szinten nyíljon meg a természetre hangolt ember számára, s ezáltal egy felelősségteljes, egységet teremtő, mitikus és gyógyító kapcsolódás jöjjön létre az ember és az őt körülvevő világ között.
Mesés lesz!

A program belépőjeggyel látogatható, melyet online is megvásárolhatnak.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

2022.05.27.
18:00 — 19:30 (1h 30′)

Kmetty Múzeum

iCal