önismereti foglalkozás

Múzeumi mesék

Önismereti foglalkozás felnőtteknek Nagy Luca meseterapeutával Puklus Péter Egész életemben hazudtam című kiállításához kapcsolódóan.

Ferdítés

Miért könnyebb út a kerülő, miért fordítunk hátat az igazságnak? Mi tud, és mit nem tud, aki kitérőkkel járja az útját? Elvesztegetett élet –ea ferdítések birodalmában való létezés?
Puklus Péter Egész életemben hazudtam című kiállítása rendkívüli meghívóként szolgál egy csuvas mese számára.

A kortárs művész fotóit, installációit egy izgalmas kutatás eszköztáraként használjuk.
Keressük a megfoghatatlan hazugságokat az életünkben, a szemünk elől elillanó valóságot, melyet a képzelet alakította fikció vált fel, bátran nézünk szembe a fájdalmainkat takaró felszín káprázatával, illúzióinkkal és ki tudja még milyen felbukkanó akadályokkal, a kísérletező alkotó kiállítótermében.

Választások sorozata elé állítom a Múzeumi Mesehallgató közönséget, akik a foglalkozás részeként észrevétlenül hoznak meg döntéseket, ahogy a hétköznapok forgatagában is teszik. A biztonságot nyújtó mesés-művészi térben lehetőséget kapnak a ferdítések, hazugságok tetten érésére.

Aki távozik, könnyed sóhajjal mondhatja majd el magáról, hogy „egész életemben hazudtam”… eddig a pontig.

A program belépőjeggyel látogatható, melyet online is megválthatnak.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

2022.06.18.
17:00 — 18:30 (1h 30′)

MűvészetMalom

iCal