önismereti foglalkozás

Múzeumi mesék

Önismereti foglalkozás felnőtteknek Nagy Luca meseterapeutával Európai Iskola | Veszélyes csillagzat alatt (1945-1948) című kiállításhoz kapcsolódóan.

Csillagok

Veszélyes csillagzat alatt címmel nyílt kiállítás a MűvészetMalomban. Annyi műtárgy, ahány csillag az égen, de több mint kétszáz látható az Európai Iskola progresszív hazai művészeinek munkáiból. A mesei hármas itt a csoport fennállásának éveit jelzi, és csakúgy, mint a mesékben, itt sem maradt el a siker a történet végén.
A kiállításon többek között Anna Margit, Barcsay Jenő, Bálint Endre, Bán Béla, Barta Lajos, Bokros Birman Dezső, Czóbel Béla, Egry József, Fekete Nagy Béla, Forgács Hann Erzsébet, Gadányi Jenő, Gyarmathy Tihamér, Jakovits József, Korniss Dezső, Lossonczy Tamás, Marosán Gyula, Martinszky János, Martyn Ferenc, Márffy Ödön, Rozsda Endre, Schubert Ernő, Szántó Piroska, Vajda Júlia, Vilt Tibor, Zemplényi Magda alkotásai szerepelnek.
Ők a csillagok.
Mit tudnak a csillagok?
Milyennek vagyunk a csillagok tükrében?
Milyen csillag vagyok én magam? Milyen a ragyogásom, a fényem?
Milyennek látnak engem lentről, fentről, más távlatból?
Mesés és csillaggal teli önismereti foglalkozásra hívlak Benneteket!

A program belépőjeggyel látogatható, amit ide kattintva a jegymester.hu-n is megvásárolhatnak.

Regisztráció: A korlátozott létszám miatt (12 fő) regisztráció szükséges: regisztracio@muzeumicentrum.hu

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

2024.04.27.
16:00 — 17:30 (1h 30′)

MűvészetMalom

iCal