önismereti foglalkozás

Múzeumi mesék

Önismereti foglalkozás felnőtteknek Nagy Luca meseterapeutával a Tarsolylemezek – A honfoglaló elit kincsei című kiállításhoz kapcsolódóan.

Apa

Tarsolylemezek címmel nyílt kiállítás a MűvészetMalomban a Magyar Nemzeti Múzeummal közös megrendezésben. Az ország összes intézményében őrzött tarsolyt láthatják az idelátogatók egy kiállítótérben. A régészek munkáját mintául véve kutatunk egy grúz mesében, a tárlat kincsei között, jelenben és múltban egyaránt.
Feltárjuk bizonyos tarsolyok tartalmát, mintáinak üzeneteit, és a matéria mondandóját is megszívleljük. Keressük a különböző típusú apákat – haragosakat, bizalmatlanokat, erőseket, védelmezőket – a tárlat színfalai között.
Mit tudnak ezek az apák? Mit nem tudnak?
Mit adnak át gyermekeiknek?
Mire figyelmeztetnek?
Minden apának van egy története, egy tarsolylemeze, melyben tudását őrzi. Fedezzünk fel együtt néhányat egy különleges gyűjtemény segítségével!

A program belépőjeggyel látogatható, amit jegymester.hu-n is megvásárolhatnak.

Regisztráció: A korlátozott létszám miatt (12 fő) regisztráció szükséges: regisztracio@muzeumicentrum.hu

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

2023.09.16.
17:00 — 18:30 (1h 30′)

MűvészetMalom

iCal