könyvbemutató, szerzői est, dedikálás

STÍLUSTÉRKÉP – DIVAT, TESTKÉP, ÖNISMERET

Szerző:

Csalár Bence

Csalár Bence immár harmadik, személyesebb hangvételű könyve a fenntartható divat egyik legfőbb pontjára fókuszál: az önismeretre, amely elengedhetetlen része minden változásnak. A szerző ebben a könyvben egy mélyebb utazásra invitál és arra biztat, hogy habár lehet egy adott keretrendszer vagy mások elvárásai szerint öltözködni, a nap végén úgyis csak az számít, mi hogyan érezzük magunkat a bőrünkben.

Csalár Bence, divatújságíró és divatszakértő, “A fenntartható divat kézikönyve” és a “Színfalak mögött – A magyar divat” című könyvek szerzője, aki missziójának tekinti a lokális divatipari szereplők, alkotók láthatóvá tételét, valamint az ökotudatosság meghonosítását a divatiparban. A többszörös szakmai díjnyertes divatújságíró saját felületei mellett szinte az összes hazai divatlapban publikált már az elmúlt tíz évben, miközben a nemzetközi divathetek alakulását személyesen figyeli Milánóban vagy épp Londonban. A METU oktatója, a Werk Akadémia divatszakértő képzésének szakvezetője. Idén júniusban tartotta második TEDx előadását.

Az esemény moderátora Ott Anna, Hadik Kávéház művészeti vezetője.

Az esemény regisztrációhoz kötött: regisztracio@muzeumicentrum.hu

Az est folyamán pezsgővel és Schwarzkopf ajándékcsomaggal várjuk látogatóinkat.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

2023.11.12.
16:00 — 17:30 (1h 30′)

Ferenczy Múzeum

iCal