családi nap

Kincskeresés

Családi nap a Kincskeresés, kaland, tudomány. Közösségi régészeti projektek Pest megyében című kiállításhoz kapcsolódva.

Ki ne szeretne kincseket találni? Pláne, ha a kezébe adnak egy profi fémdetektort és pointert, amivel a föld alatt megbúvó fémtárgyakat könnyedén megtalálhatja?! Ebben lesz segítségünkre Győri Tibor, a Közösségi Régészeti Egyesület tagja és önkéntese.
Csatlakozz Te is a kincskeresők csapatához, hogy a Duna-parti kaland részese lehess!

Gyülekező: 10:00 Ferenczy Múzeum udvara (Szentendre, Kossuth L. u. 5.)
Amíg a gyerekek a Duna-parton kincsre vadásznak, a szülők dr. Rácz Tibor Ákos kurátor tárlatvezetésén vehetnek részt a Kincskeresés, kaland, tudomány. Közösségi régészeti projektek Pest megyében kiállításon, a Ferenczy Múzeumban.

A szabadtéri program után a családi nap zárásaként pedig a szülők már együtt a gyerekekkel, egy mese segítségével játékos felfedező útra kelhetnek a kiállításban.

A kreatív foglalkozás díja: 500 Ft/fő (7 év alattiak 1 kísérőjének ingyenes)
A foglalkozás regisztrációhoz kötött (maximum 15 fő): muzeumpedagogia@muzeumicentrum.hu

A múzeum kiállításai és rendezvényei védőmaszk viselésével látogathatók. Köszönjük együttműködésüket!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

2022.01.29.
10:00 — 12:00 (2h)

Ferenczy Múzeum

iCal