párbeszéd irodalomról

Keresztrím

Résztvevők:

Puskás Panni
Wirth Imre

Megragadó majd váratlanul replikázó, magamutogatóan bravúros vagy kifinomultan érzéki rímek – összecsengések a Keresztrímben.
A Ferenczy Múzeumi Centrum irodalmi beszélgetéssorozatának alapötlete szerint Szilágyi Zsófia Júlia irodalomtörténész párban meghívott vendégei közül hol a fiatal, most induló, hol a már jelentős életművet felmutatott, elismert író, költő választja meg saját értékei, szakmai kíváncsisága szerint beszélgetőpartnerét. Ezúttal a beszélgetésre felkért Wirth Imre Puskás Pannit választotta.

Puskás Panni 1987-ben született Győrben, bölcsész, kulturális újságíró, a Revizor színikritikusa. Első prózakötete A rezervátum visszafoglalása címmel jelent meg 2021-ben, mellyel elnyerte az Írók Boltja könyvösztöndíját. Budapesten él.

Wirth Imre 1964-ben született Budapesten, bölcsész, szabadúszó, főállású apa, komolyodván muzeológus, kiállítások kurátora. Hajdan egy kisregénye, a közelmúltban két verseskötete jelent meg. Pomázon él.

Az esemény ingyenesen látogatható.

A múzeum rendezvényei és kiállításai védőmaszk viselésével látogathatók.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

2022.02.26.
18:00 — 19:30 (1h 30′)

Czóbel Múzeum

iCal