csokikóstoló | kurátori tárlatvezetés

Kóstold végig a Palettát!

Kurátor:

Muladi Brigitta

A szentendrei ÉDENI Csokibolt karácsonyi ízeiből Pelle Csilla válogat, Muladi Brigitta művészettörténész bemutatja a kiállítást.

A nagy sikerű csokikóstolás tárlatvezetéssel – az Édeni Csokibolt és a Ferenczy Múzeumi Centrum együttműködésében, immár hagyomány. A Paletták – Czóbel Béla párizsi és magyarországi kapcsolatai c. kiállítás Czóbel Béla korai európai évei és Modok Mária együtt töltött mozgalmas párizsi és szentendrei évtizedeinek szövevényes kapcsolati rendszerét tárja fel, iránypontokat jelöl, akár helyszínként is, a csokoládé történetével összefüggésben. Pelle Csilla nemcsak a Brügge-i legelső csokoládé manufaktúrát célozza meg elegáns, egyedi ízvilágú édességével, de hangulatokat, színeket ragad meg habkönnyű, selymes, légies és súlyos krémeivel, ellenállhatatlan fantáziabonbonjaival.

Regisztráció: a résztvevők száma korlátozott (15 fő) regisztracio@muzeumicentrum.hu
Részvételi díj: 3900 Ft/fő, amely tartalmazza a múzeumi belépőjegyet is.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

2023.12.09.
17:00 — 18:00 (1h)

Czóbel Múzeum

iCal