A héten a budapesti székhelyű Pentacolor Kft.-hez látogattunk el, ahol egy lehetséges együttműködésről tárgyaltunk. A megbeszélés olyannyira gyümölcsöző volt, hogy a Ferenczy Múzeumi Centrum múzeumpedagógiai alkotófoglalkozásaihoz a jövőben az alapanyagot a Pentart termékcsalád minőségi termékei fogják biztosítani.

Köszönjük!

Együttműködésünk a Pentacolor Kft.-vel azért nagyon fontos nekünk, mert állandó kiállításaink mellett minden időszaki tárlathoz kínálunk múzeumpedagógiai foglalkozást is. Foglalkozásainkon élményalapú módszerek alkalmazásával, játékos, felfedező módon adunk át ismereteket a múzeum gyűjteményeiben található műtárgyakról. Minden korcsoport számára lehetőséget biztosítunk az elmélyült alkotómunkára, melyben nagy szerepet kap a kreativitás és a képzelőerő.

Néhány gondolat partnerünkről:

A Pentacolor Kft. egy magyar családi vállalkozás, melyet 30 évvel ezelőtt vegyészek alapítottak. A cég fő profilja a hobbivegyszerek fejlesztése és gyártása.
Hitvallásuk a magas minőség, a rugalmasság és az ügyfeleik igényeinek szem előtt tartása. Rendkívül fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást is, így rendszeresen támogatnak olyan szervezeteket és iskolákat, ahol elsősorban hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak kreatív foglalkozásokat.