Kedves Közönségünk!
Köszönjük az érdeklődést jazzhétvégénkre! Felhívjuk figyelmüket, hogy a Jazz Estek Szentendre fesztiválunkra a helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség. Pénteken és vasárnap teltház, jegyeket szombatra, korlátozott számban, kizárólag a jegymesteren keresztül lehet váltani.

Koncertjeinknek esőhelyszíne nincs. Rossz idő esetén a koncert elmaradásáról az előadás napján 16 óráig a Ferenczy Múzeumi Centrum Facebook-oldalán közleményt adunk ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a koncert megrendezésére készülünk. Fenntartjuk a jogot, hogy a koncertet a helyszínen lemondjuk. Futó zápor miatt a kezdés időpontját módosíthatjuk vagy a koncertet rövid időre megszakíthatjuk. A helyszínen esőkabátokat biztosítunk nézőink számára. A koncert elmaradása esetén a jegyeket visszaváltjuk. A visszaváltásra az előadás napján nincs lehetőség, az online jegyek árát a szervező kérésére a bank automatikusan visszaváltja. A személyesen váltott jegyeket a vásárlás helyén váltjuk vissza. Amennyiben a koncertet a teljes időtartamának feléig meg tudjuk tartani, úgy a koncert megtartottnak tekintendő.

Kapunyitás: 17:40h

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

A Jazz Estek Szentendre Fesztivál bármely napjára váltott jeggyel múzeumaink ingyenesen látogathatóak június 3-5. között!