Az idei XXIII. Országos Tervezőgrafikai Biennálén, hazai és külföldi résztvevők közel 700 pályamunkájából 200 alkotás került kiválasztásra, köztük Herr Ágnes, a Ferenczy Múzeumi Centrum vezető grafikusának a 2020 tavaszán megrendezett Teremtés – Ferenczy Noémi művészete című kiállítás apropójából készült hiánypótló katalógusa is, mellyel elnyerte a szakmai zsűri döntése alapján a Kulturális és Innovációs Minisztérium Díját.

Tavaly ősszel a Ferenczy Múzeumi Centrum kiadványa is látható volt a 42. Magyar Formatervezési Díj kiállításán, a Budapest Design Week fesztivál keretén belül, idén nyáron pedig a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem által szervezett Katalógus katalógus – A lajstromtól a designtárgyig című kiállításon, a budapesti ISBN könyv+galériában. A kötet szerkesztője Bodonyi Emőke művészettörténész, tervezője Herr Ágnes.

A szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrum vezető tervezője Herr Ágnes grafikusművész. 2013-ban diplomázott az egri Eszterházy Károly Főiskolán. Fontos számára egy meghatározó vizuális formanyelv kialakítása, mely reflektál a magyar vizuális kultúrában mélyen gyökerező és a végső produktumokban kibontakozó értékekre.
2014-ben másodmagával részt vett a Normafa Park arculatának teljes kialakításában. 2017-ben részese volt annak a csapatnak, amely a 2018-ban nívódíjat nyert Graphisoft Park fogadóépületének üveglamelláin megjelenő grafika kialakítását megalkotta. Első magyar grafikusként Perception című munkáját választotta arculati képének az Adobe InCopy CC 2017-ben. 2018 és 2019 között az Art Capital arculatának tervezője.